Tüm Haberler

Roketsan, Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi’nin Gümüş Sponsorluğunu Üstlendi

04 Kasım 2021

Roketsan’ın Gümüş Sponsoru olduğu Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi, 3-4 Kasım’da Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi, Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde KOSGEB, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Odası’nın destekleri ile düzenlendi.

Etkinlikte girişimcilik ekosistemine değer katmak üzere; girişimcilerin bilgilendirilmesi, fikir ve ürünlerinin ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya getirilmesi, ödüllendirilmesi ve ticarileştirilmesine katkıda bulunulması, projeler arasında sinerji ve etkileşim oluşturulması, tecrübe paylaşımı ile birlikte üniversite, sanayi ve kamu iş birliklerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.

İş ve sanayi dünyasından temsilciler, akademisyenler ve kamu kurum yetkililerinin bir araya geldiği zirvede çeşitli başlıklarda oturumlar, B2B görüşmeler, girişimcilere yönelik eğitimler, kongreler ve “8. GİV Girişimcilik Ödülleri” töreni gerçekleştirildi.

Roketsan da etkinliğe 20 m2 stant alanı ile katılım sağlayarak çözümlerini anlattı.

 

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.