Tüm Haberler

Roketsan İnsan Kaynakları ve Akademi Direktörlüğümüz TEKNOFEST 2021’de Genç Yeteneklerle Bir Araya Geldi

26 Eylül 2021

Roketsan’ın ana paydaşlarından biri olarak katıldığı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2021’in dördüncüsü de tamamlandı. Roketsan İnsan Kaynakları ve Akademi Direktörümüz Cüneyt Varol önderliğindeki direktörlük ekibi de Roket Yarışması’nın montaj ve atış kısmında roket tutkunu gençlerle bir araya gelme fırsatı yakaladı.

Roketsan İnsan Kaynakları ve Akademi Direktörlüğü ekibimiz, kariyer yolculuğunun başındaki genç yeteneklere yol gösterici tavsiyeler verdi. Potansiyel birer aday olan gençlere yerli ve milli gücümüz olan Roketsan’ın nitelikli insan kaynağı yönetimine yönelik misyonu, vizyonu, yapılan işler, iş hayatındaki gelişim olanakları ve Roketsanlı olmanın avantajlarını anlattı.

Genel Müdürümüz Murat İkinci, Strateji, Pazarlama ve İş Geliştirme (SPİG) Genel Müdür Yardımcımız B. Murat Kurtuluş ve İnsan Kaynakları ve Akademi Direktörümüz Cüneyt Varol ise montaj sahasına gerçekleştirmiş oldukları ziyaretle roket yarışmasında montaj ve atış faaliyetlerini gerçekleştirmeye çalışan genç yeteneklerle bir araya gelerek yarışma heyecanını paylaştılar.

Festivalin İstanbul ayağında ise İnsan Kaynakları ve Akademi Direktörlüğü ekibimiz Roketsan standımızda yalnızca yarışmacılarla değil, standımızı ziyaret eden yediden yetmişe tüm ziyaretçilerimizle bir araya geldi. Ekibimiz, etkinlik boyunca hem şirketimiz hem de işe alım süreçlerimiz hakkında sorulan soruları yanıtladı.

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.