Tüm Haberler

Roketsan Geleceğin Mühendisleri ile Bir Araya Geldi

19 Kasım 2021

Roketsan ekibinin katıldığı kariyer fuarları ve öğrenci topluluğu etkinlikleriyle hem Roketsan yeni nesillere aktarılıyor hem de gelecekteki çalışma arkadaşlarımızla tanışma fırsatı  elde ediyoruz.

Roketsan İnsan Kaynakları ve Akademi Direktörlüğü, “en değerli sermayemiz insan kaynağımız” stratejisi doğrultusunda faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda pandemi nedeniyle uzun süre gerçekleştirilemeyen öğrencilerle buluşma etkinliği alınan tedbirler çerçevesinde düzenlendi.

ODTÜ Kariyer Fuarı Etkinliği’ne İnsan Kaynakları ve Akademi Direktörlüğü ekibimiz ile mühendis ekiplerimizle katılım sağladık. 18-19 Kasım tarihlerinde ODTÜ’deki standımız öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Mühendislerimiz Roketsan’daki çalışma alanları ile ilgili bilgiler verip bu yönde gelen sorulara cevap verirken İnsan Kaynakları ve Akademi Direktörlüğü ekibimiz işe alım süreçleri, staj başvuruları ve aday mühendislik programı hakkında paylaşımlarda bulundu.

24 Kasım’da TOBB ETÜ IEEE öğrenci topluluğunun düzenlemiş olduğu etkinliğe konuşmacı olarak katıldık. İnsan Kaynakları ve Akademi Direktörlüğü ekibimiz ile mühendis ekiplerimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte öğrencilere Roketsan’ı tanıtmanın yanı sıra yakın zamanda onlarla aynı yollardan geçmiş bireyler olarak kendi tecrübelerimizi paylaşma fırsatı yakaladık.

7 Aralık’ta ODTÜ Havacılık Günleri’ne katılım sağladık. Bu etkinlikte standımızı ziyaret eden genç yeteneklerimiz ile Roketsan’daki kariyer fırsatları ve süreçlerle ilgili bilgiler verdik.

Ürünlerimiz ve projelerimize yoğun ilgi gösteren gençlerin heyecanına ortak olup kariyer yollarında onlara yol gösterecek tavsiyelerde bulunduk.

8 Aralık’ta Hacettepe Üniversitesi Genç Mühendisler Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu “Mezundan Al Haberi” etkinliğine katılım sağladık. Etkinlikte yapmış olduğumuz sunumlarla genç yetenekler okullarından mezun olup Roketsan’da çalışmaya başlayan mühendislerin deneyimlerini dinleme fırsatı yakaladı ve Roketsan’daki kariyer fırsatları ile ilgili sorularına cevap bulmuş oldu.

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.