Tüm Haberler

Odak Grup Toplantıları Gerçekleştirildi

28 Şubat 2021

İnsan Kaynakları ve Akademi Direktörlüğü tarafından organize edilen Odak Grup Toplantıları 22 – 26 Şubat 2021 tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Roketsan genelinde 3 Eylül – 23 Eylül 2020 tarihleri arasında çalışanlarımızın katılımlarıyla ‘’Çalışan Bağlılığı ve Memnuniyeti Araştırması’’ gerçekleştirildi. Araştırma sonuçları, Genel Müdürümüz Sn. Murat İKİNCİ tarafından 21 Aralık 2020 tarihinde Şirket çalışanlarıyla paylaşıldı.

Çalışan Bağlılığı ve Memnuniyeti araştırmasının ardından İnsan Kaynakları ve Akademi Direktörlüğü tarafından Roketsan genelinde ‘’Odak Grup Toplantıları’’ organize edildi. Bağımsız insan kaynakları danışmanlık şirketi tarafından yürütülen toplantılar 22 – 26 Şubat tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Şirket genelinde tüm kadroları, tüm yerleşkeleri ve tüm organizasyonları kapsayan 12 ayrı Odak Grup Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantılarda, Çalışan Bağlılığı ve Memnuniyeti Araştırması sonuçlarına yansıyan konuların yanı sıra Şirket geneliyle ve çalışanların iş yaşamlarıyla ilgili konulara yer verildi.

5 günlük toplantı maratonunda 12 farklı toplantıya toplamda 142 çalışan katıldı.

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.