Tüm Haberler

Roketsan Geleceğin Teknolojilerini Anlattı

19 Ekim 2021

Roketsan’ın Gümüş Sporsorluğu’nu üstlendiği International Future Soldier Conference (Uluslararası Geleceğin Askeri Konferansı) 19 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirildi. Etkinlikte, Roketsan Strateji, Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Murat Kurtuluş da bir konuşma yaptı.

International Future Soldier Conference; SaSaD ve Defence Turkey dergisi önderliğinde, ODTÜ Teknokent ve Teknokent Savunma Sanayi Kümelenmesi koordinatörlüğünde ve Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın destekleriyle düzenledi.

Konferans, “Future Soldier” konusunda çalışmaları bulunan ülkelerin yetkililerini, yabancı askerî delegasyonları, bu alanda çalışma yapan global savunma ve teknoloji firmalarını, Türk savunma sanayi ve askerî kurum ve kuruluşlarının yetkilileriyle buluşturması açısından önem taşıyor. Taraflar arasında bilgi paylaşımı için de fayda sağlayan ve farkındalık yaratan bir platform olan International Future Soldier Conference’da Roketsan 4 m² stant alanı ile yer aldı.

Öte yandan Roketsan Strateji, Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Murat Kurtuluş da “Teknoloji Ordusu Roketsan, Ar-Ge Çalışmaları ile Geleceğin Teknolojilerine Yön Veriyor” konu başlığıyla bir konuşma gerçekleştirdi.

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "ESC" tuşuna basın.